ترجمه آخرین مقالات کووید 19 از محققان ایرانی
سلامت روان ایرانیان در همه¬گیری کووید 19
مقاله منتشرشده از ایران در هاب مقالات کووید19 به فارسی ترجمه شده و به بررسی بحران کرونا و تأثیر آن بر سلامت روان میپردازد.
مقاله زیر جزو مقالات منتشره از ایران در هاب ایرانی مقالات کووید19 به آدرس covid19.kowsarpub.com میباشد که به همت تیم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و با هدف آموزش عمومی به فارسی ترجمه شده است. این مقاله در لینک زیر به زبان انگلیسی منتشر شده است:
https://doi.org/10.1016/j.ajp.2020.101990
مترجم: پریسا لطفی (دانشجوی پزشکی)
بیماری کرونا جدید و نحوه انتشار آن طی دو ماه گذشته در کانون توجه کادر درمان قرار قرار گرفته است. انتشار این ویروس این ذهنیت را به وجود آورده است که چگونه سیستم بهداشت و درمان چین توانسته است مشکلات ناشی از مرگ و میر بیماران و مشکلات مرتبط با قرنطینه بیماران را مدیریت کند. این مسائل توسط گروه های مختلف مردم در کشورهای مختلف مورد بحث قرار می¬گیرد.
یکی از درگیری¬های مهم مردم غیرقابل پیش¬بینی بودن اوضاع و مشخص نبودن زمان کنترل بیماری و جدی بودن خطر می¬باشد. همچنین این مسائل به همراه برخی تحلیل¬ها و اطلاعات غلط می¬توانند نگرانی افراد را افزایش دهند. از طرفی استرس ناشی از این اوضاع می¬تواند باعث اختلالات روانی شایعی از قبیل اضطراب و افسردگی شوند.
با توجه به موارد مشابه، در چنین شرایطی نگرانی های جدی اط قبیل ترس از مرگ در بیماران و عصبانیت و ترس از تنهایی در افراد قرنطینه به وجود می¬آید. افراد حاضر در قرنطینه امکان داشتن ارتباطات فردی و اجتماعی و برگزاری مراسمات سنتی خود را از دست می¬دهند، که این پدیده خود یک پدیده استرس زا می-باشد. از موارد مذکور می¬توان نتیجه گرفت که مداخلات روانشناختی در مواجهه با این بحران¬ها، بخشی از سیستم مراقبت¬های بهداشتی در زمینه¬ی بهداشت عمومی می¬باشد.
به نظر می¬رسد علاوه بر تلاش در سطوح مختلف جهت جلوگیری از شیوع این بیماری و سایر شرایط نگران کننده مرتبط با آن، بعد روانی این مساله در افراد مبتلا و همچنین افراد قرنطینه، مورد بررسی قرار گیرد. در نتیجه همکاری روانپزشکان و روان شناسان در کنار سایر گروه های پزشکی، در زمینه این بیماری ضروری به نظر می¬رسد. اما آنچه مهم است این است که کنترل بیماری نیاز به مدیریت صحیح و جامع و همجنین توجه به مراقبت¬های بهداشت روان دارد. به نظر می¬رسد پیروی از تمام نکات فوق الذکر همراه با انسجام و تکیه بر سرمایه اجتماعی، تنها راه ممکن برای غلبه بر اوضاع موجود است.
دیدگاههای ثبت شده