معرفی BIOSIS Citation Index از مجموعه Web of Scinece : نمایه سازی با بیش از شش هزار مجله نمایه شده

مجموعه BIOSIS Citation Index یکی از سه زیرمجموعه اصلی نمایه سازی در  Web of Science است. مجلاتی که کاندید نمایه شدن در این پایگاه میشوند از طریق کمیته علمی بررسی و پس از ارزیابی فنی وارد این پایگاه میشوند. این پایگاه شامل بیش از 28 میلیون رکورد علمی از بیش از 6000 مجله علمی در حوزه بیومدیکال است.

 


BIOSIS، که در حال حاضر تحت نام Web of Science BIOSIS Previews شناخته می‌شود، یک پایگاه اطلاعاتی جامع در زمینه بیولوژی است. این منبع معتبر شامل بیش از 28 میلیون رکورد علمی از سال 1926 تاکنون است که از بیش از 6000 نشریه بین‌المللی مرتبط با بیولوژی، پزشکی، و زیست‌شناسی جمع‌آوری شده‌ است. (لینک به معرفی این نمایه‌ساز در Clarivate)


 

 تاکید اصلی BIOSIS بر بررسی منابع اطلاعاتی در حوزه بیولوژی است، با پوشش گسترده‌ای از مقالات، کنفرانس‌ها، کتاب‌ها، و گزارش‌های تحقیقاتی. این منبع به دانشجویان، پژوهشگران و علما کمک می‌کند تا اطلاعات مربوط به موضوعات مرتبط با بیولوژی را به‌راحتی پیدا کنند.

 

چارت زیر موقعیت نمایه ساز BIOSIS را در مجموعه بزرگ Clarivate معرفی میکند.

 

 

 

پایگاه نمایه سازی BIOSIS Citation Index  پوشش کاملی از همه مجلات حوزه علوم زندگی (Biomedical Sciences) را در بر میگیرد که خود نیز از سه بخش زیر تشکیل شده است:

  1. Biological Abstracts
  2. Reports
  3. Reviews
  4. Meetings

هر کدام از مجلات نمایه شده در BIOSIS در بخش جستجوی ارجاعات در سایت اصلی Web of Science امکان مشاهده پذیری  کاملی را فراهم میکند. جستجوی دقیق از طریق اصطلاحات سفارشی و فهرست‌بندی مقاله-سطح متخصص، با برچسب‌ها به داده‌های حیاتی مانند اعداد کمیسیون آنزیم، و ارجاعات در سراسر نام ژن، بیماری، و نام ارگانیسم در این بخش به محققین ارائه می‌شود.

پوشش این پایگاه بسیار عمیق و گسترده در تمام زمینه‌های موضوعی، از جمله کلیه علوم زیست‌شناسی مانند گیاه‌شناسی، جانور‌شناسی، و میکروبیولوژی؛ در کنار زمینه‌های مرتبط و بین‌رشته‌ای مانند کشاورزی، بیوشیمی، مهندسی زیستی، پزشکی زیستی، بیوفیزیک، بیوتکنولوژی، اکولوژی، پزشکی، و داروسازی میباشد.

پوشش برتر علوم زندگی، فهرست‌بندی فراوان، و جستجوی قدرتمند، ترکیب می‌شوند تا تحقیقات قطعی علوم زندگی را تحویل دهند. (منبع)