یکی از قوانینی که متاسفانه در ایران، مظلوم واقع شده است، قانون کپیرایت است. با اینکه تا به امروز، بیش از ۹۰ درصد از کشورهای جهان، پیماننامه برن (Berne) که در مورد قانون کپیرایت است، را امضا کردهاند، اما هنوز به امضای کشورهایی مانند ایران، افغانستان، ترکمنستان، عراق، کویت و… نرسیده است.
پس از معرفی واکسن هپاتیت B که منجر به کاهش چشمگیر ابتلا به این بیماری در دنیا گشت ، بنظر میرسد ویروس هپاتیت C بعنوان شایعترین عامل ویروسی بیماریهای کبدی مزمن (۳% با حدود ۱۷۰ میلیون مبتلا) در دهه های آینده مطرح باشد. درمان استاندارد رایج در کشور برای این ویروس شامل PegIFNα و RVB بوده که باعث افزایش SVR از ۵۰% به ۸۰% در میان مبتلایان با ژنوتیپهای مختلف HCV می شود. بعد از معرفی Boceprevir و Teleprevir (دراوهای بازدارنده پروتئازی، (PIsبعنوان درمان بالقوه مبتلایان با ژنوتیپ ۱ HCV امید به ریشه کن شدن بیماری بسیار بالا رفته اما هزینه های وارده مربوط به اثرات جانبی دارو در حال حاضر برای بیماران و محققان اصلا مقرون به صرفه نمی باشد.
رئیس شبکه هپاتیت ایران گفت: دارویی جدید برای درمان هپاتیت C در دنیا تولید شده که بیش از ۹۰ درصد این بیماری را ریشه را ریشه کن میکند و امیدواریم تا ۶ ماه آینده در دسترس بیماران ایرانی هم قرار گیرد.