اخیرا و با هدف سودجویی از مجلات نمایه شده در ISI ، ایمیل هایی به منظور دعوت به همکاری برای سردبیران ارسال گردیده است. این ایمیل با هدف ترغیب و تشویق مجله به انتشار یک ویژه نامه با مقالات دعوت شده و با هدف ارتقا IF مطرح میشود. این ایمیل ها از سوی یکی از موسسات ظاهرا بین المللی به سردبیر پیشنهاد داوری مقالات را ارایه میدهد. همه موارد فوق در نهایت به سردبیرانی پیشنهاد میشود که با زحمات فراوان چند ساله موفق به نمایه سازی مجله خود در نمایه های معتبر شده اند.
پایگاه نمایه سازی اسکوپوس (از محصولات Elsevier) به عنوان یکی از نمایه سازهای موفق در عرصه نشریات علوم مطرح بوده و در حال حاضر حدود ۱۰۴ نشریه از کشور ما در این پایگاه نمایه می باشند. از جمله مشخصات مهم و ارزشمند این پایگاه ارائه اطلاعات علم سنجی و شاخص H-index می باشد. موارد ارجاعات (Citation) به هر مقاله از نظر ارزش در جایگاه دوم (پس از ISI) قراردارد.
متعاقب ارزشیابی علمی جدید در مجلات بسیاری از ناشران دنیا و تغییر سیاست های PMC، از ابتدای سال ۲۰۱۷ برخی از مجلات مورد ارزشیابی علمی قرار گرفتند.طبق اعلام موسسه PMC(کتابخانه ملی آمریکا وابسته به دولت آمریکا) این ارزشیابی علمی بنا بر صلاحدید ناظرین علمی بوده و به دلیل تغییر سیاست های PMC می باشد.
نمایه شدن ۱۷ مجله کوثر در ISI، شامل ۵ مجله در SCI و ۱۲ مجله در ESCI تا تابستان ۱۳۹۶، با بهروزرسانی کامل محتوا.
Supplement Issue؛ راهی مؤثر برای انتشار خلاصه مقالات کنگرهها با پشتیبانی علمی و دو مدل متداول انتشار در مجلات پژوهشی.
داشتن هیات تحریریه بین المللی (International Diversity) یکی از معیارهای اولیه ذکر شده در اکثر نمایه سازهای معتبر دنیاست. بطوریکه در بسیاری از موارد به عنوان یکی از دلایل اصلی رد شدن یک مجله در مرحله اولیه یا Scientific Evaluation، این موضوع به سردبیر بیان میشود.