ضریب نفوذ (Impact Factor) مجلات هر سال توسط ISI ارائه میشود. مقاله حاضر به بررسی صحت آمار ارایه شده در ISI در مقایسه با سایر منابع مانند Scopus و Google Scholar میپردازد.
نتیجه هم افزایی یک گروه تحقیقاتی و انتشارات الزویر منجر به ایجاد یکی از قدرتمندترین و مستندترین مراجع اعتبار بخشی علوم در دنیا گردید.Scimago در حال حاضر رقیب مهمی برای ISI میباشد.
یکی از مشکلات مجلات ایرانی تاخیر بسیار زیاد در نمایه و مشاهده شدن در پورتال گوگل اسکالر (Google Scholar) است. عدم آگاهی از قوانین لازم برای ارتباط برقرار کردن با این پورتال دلیل اصلی این تاخیر میباشد. نوشتار ذیل روش علمی داشتن خروجی مناسب با این پورتال را به وب مسترها توضیح میدهد.
چندی است که دریافت حق چاپ در مجلات ایرانی رایج شده است. چه دلایلی برای این امر وجود دارد؟ آیا میتوان از این اتفاق برای پیشرفت مجلات استفاده نمود؟
به تازگی در برخی دانشگاههای کشور دسترسی به پایگاه علمی ISI محدود شده است. این گزارش به بررسی این محدودیت و ارایه راهکار میپردازد.
مدلاین، پابمد و پابمد سنترال سه اصطلاحی که اکثر محققین و اعضا هیات تحریریه مجلات را به اشتباه می اندازد. برخی مدلاین و برخی دیگر پابمدسنترال را بهتر میشمارند. واقعیت چیست؟ و چه تفاوتی بین این سه مورد وجود دارد.
آیا میدانید حدود ۹۸% مقالات منتشر شده در مجلات ایرانی دارای این مجوز نشر میباشند؟ آیا از مزایا و معایب این مجوز آگاه میباشید؟ آیا میدانید با این مجوز مالکین مجلات اجازه فروش PDF مقالات خود را از دست میدهند؟ برای اطلاع از اصول پایه این مجوز ما شما را به خواندن این مطلب دعوت میکنیم.